Hop til hovedindholdet

Erhvervshus Nordjylland logo

Webinar // Når din virksomhed skal skifte hænder | smvPRO


Dato og tid

Tirsdag d. 9. februar 2021 kl. 15:00 til 16:30

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 9. februar 2021 kl. 13:00

Sted

Online Online

Webinar // Når din virksomhed skal skifte hænder | smvPRO


Denne 5. session i smv PRO webinarrækken for ejerledere sætter denne gang fokus på ejerskiftets svære kunstDenne 5. session i smv PRO webinarrækken for ejerledere sætter denne gang fokus på ejerskiftets svære kunst. Erhvervshusene har samlet en perlerække af oplægsholdere, der giver dig indblik i de værktøjer og sparringsmuligheder, der er tilgængelige for dig.

15.00-15.05 Velkomst og intro, ved Helena Carlsen

15.05-15.30 “Når virksomheden skal skifte hænder”, ved keynotespeaker Mia Wagner
Mia Wagner deler ud af sin erfaring med virksomhedssalg og -køb fra et investorperspektiv. Hun sætter spot på generationsskifte og de væsentlige tidlige samtaler der skal til for at skabe klarhed.

15.30-16.00 “Hvordan forbereder jeg min virksomhed til salg?”, ved Morten Dalsgaard
Som partner i Implement Consulting Group har Morten mange års erfaring i at hjælpe blandt andre kapitalfonde og virksomheder i deres ejerskifteproces. Under overskriften “Hvordan forbereder jeg min virksomhed til salg” giver Morten Dalsgaard sine bedste råd i forhold til at købe, sælge og integrere selskaber.

16.00-16.20 Virksomhedscase Brdr. Platz
Brødrene Jørgen og Jens Erik Platz vidste godt, at klokken havde slået fem minutter i tolv for salg af deres familieejede karosserifabrik i Haderslev. De fik akkurat rakt ud efter hjælp i tide og endte med et succesfuldt salg til SAWO A/S. Hør Jens Erik Platz fortælle om de overvejelser og handlinger, der bragte dem i mål – og blokerede undervejs.

16.20-16.30 Erhvervshusenes værditilbud
Få indblik i hvordan Erhvervshusene som uvildig rådgiver kan hjælpe dig videre – til afklaring, til handling eller blot til de første skridt. Mød Allan Clausen, forretningsudvikler fra Erhvervshus Sydjylland.

Webinaret modereres af Implement Consulting Group.

Partnerne bag smv PRO

Bag smv PRO står Danmarks seks Erhvervshuse, SMVdanmark og Center for Ejerledede Virksomheder v. Copenhagen Business School. Indsatsen er finansieret af Den Europæiske Fond for Regionaludvikling og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Øvrige samarbejdspartnere