Hop til hovedindholdet

Erhvervshus Nordjylland logo

Har du brug for hjælp til at sælge? Aflyst


Dato og tid

Mandag d. 4. oktober 2021 kl. 15:00 til Fredag d. 26. november 2021 kl. 18:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 24. september 2021 kl. 12:00

Sted

Cemtec, Majsmarken 1, 9500 Hobro Cemtec
Majsmarken 1
9500 Hobro

Har du brug for hjælp til at sælge? Aflyst


Campforløb for små og mellemstore virksomheder uden salgsorganisationHar du brug for hjælp til at sælge?

Formål:
I tæt samarbejde mellem Mariagerfjord Erhvervsråd, Erhverv Væksthimmerland, Retail Consulting Company  (RCC) og Erhvervshus Nordjylland, tilbydes der et Campforløb/Kursusforløb for mindre virksomheder, der ikke har en decideret salgsafdeling, til at fokusere på salget. Kursusforløbet giver dig og dine medarbejdere simple tilgange og teknikker, som kan implementeres i dagligdagen. Målet er at finde såvel tid, som motivation og teknik til at arbejde struktureret med salg.

Da markedet har forandret sig markant i løbet af 2020, og i 2021, er det blevet endnu mere vigtigt at have et salgsfokus. Meget af den omsætning, der tidligere ”kom af sig selv” udebliver i dag, og den skal hentes gennem en proaktiv indsats.

Sessionerne vil være sammensat af oplæg og præsentation af konkrete værktøjer til at håndtere forskellige situationer efterfulgt af refleksioner både individuelt og i grupper. På forløbet vil der desuden være rig mulighed for at vidensdele, sparre med hinanden og videreudvikle virksomhederne til gavn for sig selv, hinanden og de mange kunder, som virksomhederne er i berøring med

Som opsamling på de 4 kursussessioner vil der være mulighed for at få individuel sparring på egen vækstplan, for at synliggøre implementeringen, både hvilke udfordringer og muligheder som virksomheden står over for, og for at fejre de succeser, som er lykkedes undervejs i forløbet.

Målgruppen er:
SMV virksomheder, som ikke selv har en decideret salgsafdeling. Det kan være salg indenfor produktion, servicefag, liberale fag, håndværksvirksomheder e.l.

De 4 sessioner skal der arbejdes med bl.a.:

 • Har du salgsfokus eller opgavefokus?
 • Din egen motivation for at være sælger
 • Skab tiden til salg – og undgå overspringshandlinger
 • Salgs- og kundetilgang, der giver resultater
 • Salg, psykologi og personprofiler
 • Sådan skabes en salgskultur i virksomheden
 • Salgsledelse 
 • Styring af salgsopgaven i virksomheden – do’s & don’ts
 • Konkrete cases fra egen virksomhed

Mellem hvert modul har man sin egen opgave fra egen virksomhed, som man arbejder med. Derudover mødes man med sin egen minigruppe – enten fysisk eller på f.eks. Teams.

 1. møde: Mandag den 4. oktober kl. 15-18
 2. møde: Mandag den 25. oktober kl. 15-18
 3. møde: Tirsdag den 9. november kl 15-18
 4. møde: Tirsdag den 26. november kl 15-18

Alle deltagere får tildelt 2 timers individuel sparring/forretningsudvikling/ programgennemgang med en Erhvervskonsulent fra MFER – denne er obligatorisk og skal anvendes til udarbejdelse af en Vækstplan for virksomheden, og er derfor afslutningen på forløbet. Det er virksomhedens ansvar og opgave at udarbejde Vækstplanen, men det gøres i dialog med en erfaren konsulent fra MFER.

 

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

Erhvervshus Nordjylland
Tlf: +45 20 91 19 00
et@ehnj.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Erhvervshus Nordjylland
Tlf: +45 20 91 19 00
et@ehnj.dk