Hop til hovedindholdet

Erhvervshus Nordjylland logo

Future Ecom workshop


Dato og tid

Fredag d. 5. november 2021 kl. 08:30 til 12:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 29. oktober 2021 kl. 12:00

Sted

NOVI - mødelokale 1, Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg SØ NOVI - mødelokale 1
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg SØ

Future Ecom workshop


Future Ecom workshops

Future Ecom

Future Ecom er et EU-støttet projekt, der har til hensigt at fremme den europæiske digitalisering på B2B e-handelsområdet med udgangspunkt i et regionalt perspektiv. Gennem de seneste fire år har vi i projektet indsamlet viden om barrierer og muligheder, og vi skal nu drive processen videre for ”egen regning”, og derved understøtte, at nordjyske virksomheder også får gavn af projektets kollektive viden.

Vi havde ikke forudset, at der ville komme en pandemi på tværs af projektet, men omvendt har det ”held-i-uheld” været med til at accelerere behovet for investeringer i og omkring B2B e-handel.

Har du lyst til at deltage i det videre arbejde i en interessegruppe for B2B e-handel i Nordjylland, så kom og deltag i to workshops, der sætter fokus på både ny viden - i særdeleshed friske post-corona analyser - samt på at diskutere nærværende problemstillinger og muligheder i et interessefællesskab.

Workshop 1 - program

 • Introduktion til Future Ecom Projektet og dets resultater
  - v. Lone Johansen, Region Nordjylland
  Region Nordjylland er, som den danske projektpartner, tovholder på Future Ecom projektets regionale ophæng og aktiviteter. Lone Johansen vil berette om projektets formål, indhold og resultater.

 • Vidensoplæg: “Salg og digitalisering efter corona”
  - v. Karina Burgdorff, Aalborg University Business School
  Karina Burgdorff fra AAU giver et indblik i, hvordan covid-19 pandemien har sat sit eftertryk på salg og digitalisering. Flere projekter og organisationer har sat fokus på de ændrede vilkår, blandt andet American Marketing Association’s Global Panels (US), samt SPLASH (Europa) og Salg efter Corona (DK) bidrager med ny viden, herunder også om remote og hybrid selling.

 • Co-creation workshop
  Workshoppens formål er et give viden og inspiration, men også at åbne dialog omkring, hvordan dette kan omsættes til handlinger i nordjyske virksomheder. Karina Burgdorff faciliterer en co-creation workshop, hvor deltagerne samles om at finde fælles formål og handling.

 • Invitation til næste skridt
  Workshop 2) og opsamling på dagen over sandwich og sodavand.


  Workshop 2 - program
 • Den 26. november 2021 kl. 08.30-12.00
  De deltagere, der har fundet interesse i at arbejde videre i fællesskab, inviteres til et samarbejdsmøde - agenda følger. 

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

Casper Gerner Mikkelsen
Tlf: +45 40888876
cgm@ehnj.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Casper Gerner Mikkelsen
Tlf: +45 40888876
cgm@ehnj.dk